Discovering Serra de Tramuntana

miércoles, 23 de abril de 2014

Can Matarino

can matarino.jpg
Des de 1910 la família de “Can Matarino”, després de quatre generacions, continuen amb la fabricació d’embotits per a la seva comercialització, iniciada l’any 1975 per el mestre artesà Mateu Oliver.

Contacte:
C /Sa Lluna, 4.
07100-.Sóller
http://www.canmatarino.com

Horari:
Dilluns a Divendres de 8:00 - 20:00
Dissabtes de 8:00 a 13:30

Productes:
1.- Embotits.
  • Sobrassada de Mallorca Indicació geográfica protegida, dolça i coenta.
  • Sobrassada Ca’s Concos. 
  • Sobrassada de porc negre.
  • Sobrassada Culanes i Poltrús.
  • Llonganissa. 
  • Camallot
  • Salsitxó
  • Fuet
  • Cuixot
  • Llom adobat
  • Xulla adobada
  • Botifarrons
2.- Patés artesans
Elaborats amb carns de Mallorca, realitzats amb receptes tradicionals mallorquines i el saber fer del Mestre:
  • Fetge de porc, mesures de 95gr. i 198gr.
  • Fetge de porc negre, mesures de 95gr. i 198gr.
  • Fetge de porc amb trufa, mesures de 95gr. i 198gr.
  • Fetge de porc amb nous, mesura de 95gr. 
  • Fetge de porc amb tomàtiga, mesura de 95gr. 
  • Fetge de porc ‘3 pimientas’, mesura de 95gr. 
  • Fetge de xot mallorquí , mesura de 95gr.
  • Sobrassada de porc negre, mesura de 90gr.
3.- Altres productes
  • Paté de fetge de porc amb trufa, mesura de 175gr.
  • Paté de fetge de porc negre, mesura de 175gr.
  • Sobrassada, mesura de 175gr
  • Pasta de botifarró, mesura de 175gr.
  • Pasta d’oliva verda, mesures de 50gr. i 175gr.
  • Pasta d’oliva negra, mesures de 50gr. i 175gr.
  • Saïm natural de porc, mesures de 450gr. i 3,2kg.
  • Pasta de verdures, mesura de 98gr.
  • Foie gras d’ànec, mesura de 90gr.

No hay comentarios:

Publicar un comentario